Sjuksköterska till akutmottagning i södra Stockholm

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är sjuksköterska till ett uppdrag på akutmottagning i södra Stockholm. Det finns möjlighet att jobba dag, kväll och natt och du har möjlighet att påverka ditt schema efter dina önskemål. Önskar du ett längre uppdrag så finns här behov fram till och med augusti men också möjlighet att gå in jobba en kortare period, så oavsett hur lång, eller kort, period du vill jobba så är du varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akutmottagning där du prioriterar till rätt vårdnivå samt omhändertagande och behandling av akut sjuka patienter.
För att arbeta på akuten krävs erfarenhet från tidigare arbete på en akutmottagning. Som sjuksköterska på en akutmottagning skall du bedöma patientens behov av vård och prioriteringsgrad. Önskvärt med tidigare erfarenhet av journalsystem VAS och NCS. Vi ser gärna att du är stresstålig, noggrann och skapar god stämning i gruppen då det är högt tempo på avdelningen.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och erfarenhet av akutmottagning.
Kan du journalsystemet Take Care är detta ett plus men inget krav.
Bra svenska i både tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 073-301 88 68

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget