Sjuksköterska Natt till ASIH Stockholm Norr

Om jobbet

Arbetsuppgifter:

Nu finns det möjlighet för Dig som vill ha ett fritt, utvecklande, och självständigt arbete att bli en del av vårt team. På våra ASIH enheter arbetar vi i multiprofessionella team där målsättningen är att vi tillsammans med patient och närstående skapar den optimala vården utifrån det individuella vårdbehovet.

Grunden i vår verksamhet är att möjliggöra för patienter med avancerat vårdbehov att vara kvar hemma. Att skapa trygghet och vara professionell i sin yrkesutövning hemma hos patienter är både utmanade och stimulerande då planering och insatser utförs på patientens hemmaplan. Som sjuksköterska arbetar man självständigt med patientens välbefinnande i focus.

Du ska känna dig bekväm i att prioritera och fatta självständiga beslut med teamet som resurs. Du är van att arbeta med medicinteknisk utrustning, har erfarenhet av att vårda svårt sjuka patienter och du har ett etiskt förhållningssätt.

Anställningsform:

Tillsvidare. Natt tjänstgöring ca.80 %.

Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning inom exempelvis onkologi, distriktsjukvård eller palliation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Egenskaper vi uppskattar är ansvarstagande, ödmjukhet, har lätt för att samarbeta, är nyfiken och respektfull. Du har en holistisk människosyn och ser det psykosociala omhändertagandet som en viktig del i arbetet.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska
Vård & Omsorg
Kontakt

Mejla eller ring Ulla Arnkist, 08 123 477 28

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

ASIH Stockholm Norr består av fyra enheter;

Danderyd, Järfälla-Upplands Bro, Sabbatsberg och Solna-Sundbyberg. Vi verkar i landstingets regi och inom verksamhetsområdet finns även en specialiserad palliativ vårdavdelning på Jakobsberg sjukhus.

Som sjuksköterska natt kommer du utgå från vår enhet i Solna-Sundbyberg.


Hitta hit

Visa var