Självgående och intiativrik administratör till växande bolag i bostadsbranschen

SW · Administration · 16 nov

Om jobbet

Sw söker för kunds räkning en strukturerad administratör som har sinne för ordning och reda. Företaget är ett växande bolag i bostadsbranschen som arbetar med nyproduktioner och förvaltning av egna fastigheter. Det är ett litet sammansvetsat team som du kommer att ingå i. Företaget är i en mycket expansiv fas och det finns stora möjligheter att utveckla, påverka och forma din roll. Tjänsten är med start omgående och 6 månader med stor chans till överrekrytering till kund.

Tjänstebeskrivning
I rollen som administratör kommer du att assistera företagets bolagsjurist och projektledare med att upprätta handlingar med inriktning på bolagsrätt, förmögenhetsrätt och fastighetsrätt, du kommer också att ansvara för att dokumentation administreras och hanteras korrekt. För att trivas hos kunden gillar du ordning och reda och är inte rädd att hjälpa till där det behövs. Arbetet sker mycket under eget ansvar och alla idéer är välkomna.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom juridik/ekonomi. Tidigare har du arbetat med administration i någon form och är van att sammanställa och skriva protokoll och texter. Har du även tidigare arbetat inom bostadsbranschen är det en merit men inget krav. Du har god systemvana och goda kunskaper i Officepaketet framförallt Excell.

Som person är du stresstålig och gillar att ha mycket att göra. Du arbetar noggrant och strukturerat och utrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du lösningsorienterad och kommer gärna med nya idéer.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin,08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!