Siktet inställt på rollen som managementkonsult?

Om jobbet

Är du nyutexaminerad civilekonom och tycker att konsultrollen lockar? Har du en dröm om att klättra i ett litet företag och på sikt anta rollen som projektledare och managementkonsult? BalCom söker dig som passar in på den här beskrivningen och vill vara med på deras resa.

Information om uppdraget

Academic Work söker för BalComs räkning en junior konsult som ska ersätta en medarbetare som går på föräldraledighet. BalCom utvecklar och förbättrar sina kunders verksamheter och tillhandahåller tjänster inom flera olika affärsområden. Till BalComs kunder hör exempelvis flera mycket välkända företag inom telekombranschen. Nu växer de och söker därför en person som vill vara med på deras resa och samtidigt växa inom företaget och i sin egen roll. Det här är en möjlighet för dig som vill ta chansen att utvecklas inom ett litet företag som satsar på sina anställda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BalComs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BalCom. BalComs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior konsult kommer du arbeta med uppdrag inom verksamhetsutveckling, förändringsarbeten och andra processer efter BalComs kunders behov. Uppdragen innebär arbete både inhouse och ute hos BalComs kunder. Tanken är att du som junior konsult till en början kommer att få en introduktion av dina kollegor och stötta dem i deras uppdrag och sedan utvecklas och utmanas allt mer i din roll.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram sammanställningar, rapporter och analyser.
 • Vara delaktig i de uppdrag och projekt som dina mer seniora kollegor bedriver.
 • På sikt ta dig an egna uppdrag och i sinom tid även driva olika typer av projekt på egen hand.
Tjänsten passar dig som har en uttalad målbild att i framtiden bli projektledare eller managementkonsult och drömmer om att få växa i ett litet företag som erbjuder rätt verktyg för din utveckling. BalCom har en tydlig karriärsstege vilket innebär att rätt person erbjuds att gå från junior konsult till projektledare och managementkonsult.

Vi söker dig som
 • Är nyutexaminerad civilekonom och har upp till 2 års arbetslivserfarenhet
 • Har siktet inställt på konsultrollen och tycker om att arbeta i olika miljöer
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett stort företag då du i din roll kommer arbeta hos många större kunder. Din erfarenhet kan komma från en tidigare roll, sommarjobb eller praktik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera skriftligen och muntligen på båda språken
 • Har goda datakunskaper och är van att arbeta i Officepaketet
Som person är du ödmjuk, stabil och lyhörd för kunds behov samt tar ett stort ansvar för att leverera rätt resultat vid rätt tidpunkt. Du är social, positiv och framåt samt tycker om och är duktig på att vårda personliga kontakter. Rollen som junior konsult innebär att arbeta hos olika kunder och du bör ha tålamod med att det tar tid att växa in i nya arbetsroller. Du räds inte att ta hjälp av dina kollegor men vågar också arbeta självständigt då rollen kommer utvecklas i den riktningen.
 • Start: December 2016
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

BalCom är ett företag som på ett effektivt och för kunden attraktivt sätt tillhandahåller kunskap inom flera administrativa områden. De har djup kompetens och är specialister inom respektive område. De är även duktiga på kopplingar och beroenden mellan administrativa områden och bidrar gärna med dessa kunskaper till sina kunder.