Sigma Civil söker en driven KTH Student

Sigma Civil · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Sigma söker, i samarbete med rekryteringsföretaget SW, en student som läser Byggteknik & Design el. samhällsbyggnad civilingenjör KTH i Stockholm. Vår kund Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Deras målsättning är att redan 2018 vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad.

Tjänsten
Vi söker dig som har 1år kvar på din utbildning. Du får chansen att arbeta 2 dagar i veckan som uthyrd konsult med syfte att knyta värdefulla näringslivskontakter under din studietid. För rätt person finns stora möjligheter till anställning hos vår kund direkt efter din examen. I denna tjänst får du praktisk erfarenhet då du kommer att arbeta administrativt.

Övrigt
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på deltid med flexibla arbetstider och med en anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos på telefon 08 - 407 55 61 eller maila till Paola.bustos@sw.se

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.