Servicetekniker Styr & Regler

Om jobbet

Vi fortsätter vår tillväxt inom Styr & regler och behöver utöka styr teamet i Solna ytterligare.

På vårt kontor i Solna arbetar vi med projektering, installation och service av system för inomhusmiljö. Vi har ett tydligt energifokus och jobbar dagligen med vår vision -Våra kunder har de energieffektivaste fastigheterna. Teamet består både av generalister och experter inom styr och regler, kyla, ventilation och energi.
Nu söker vi servicetekniker med stort intresse av styr- och reglerteknik för att utöka och komplettera vårt team.

Arbetsuppgifter (din roll/ din utmaning)

Tjänsten som servicetekniker innebär att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Indoor Energys kunder.
Du kommer att arbeta både med förebyggande och felavhjälpande service.
Felsökning och problemlösning är en del av vardagen och du förväntas föreslå åtgärder som kan förbättra kundernas anläggningar. Du kommer även stötta dina kollegor med kompetens inom styr och regler.

Vi utför även modernisering och styrutbyten där vi i projektform projekterar, konstruerar, programmerar, installerar och driftsätter anläggningar.
Ofta med ett energifokus och med uppkoppling till vårt webbhotell.

Kompetens och egenskaper

Vi värdesätter proaktivitet och lagspel och söker dig som vill utvecklas som servicetekniker inom styr- och regler. Erfarenhet från styr- och regler är önskvärt, Du har ett brinnande intresse och vill utvecklas inom området med en relevant utbildning i grunden. Kanske jobbar du idag som drifttekniker eller som styrelektriker och känner att du vill komma vidare i din personliga utveckling.

Vi jobbar
mycket med personlig utveckling varför vi också ser möjligheten för dig som är nyutexaminerad från relevant gymnasial utbildning (automation) att växa hos Indoor.

Du är en positiv person med personligt driv. Du har ett kundorienterat synsätt och utpräglad servicekänsla. Du är noggrann och angelägen om att göra ett bra jobb. Du är nyfiken, tekniskt intresserad och har viljan att utvecklas i din yrkesroll. Du är social och samarbetsvillig men tycker om att arbeta självständigt.

B-körkort erfordras.

Vill du veta mer:

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten kontakta ansvarig chef: Fredrik
Olofsson, tel. 070-562 00 33.

Tror du att du skulle trivas hos oss:

Skicka din ansökan via e-post: fredrik.olofsson@indoor.se.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Indoor Energy arbetar med installation, service och underhåll inom fastighetsteknik och fastighetsautomation med fokus på energieffektivitet.


Hitta hit

Visa var