Servicetekniker sökes till Lambertsson i Järfälla

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en pålitlig servicetekniker för ett uppdrag som kommer pågå till årsskiftet. Detta uppdrag är ute hos vår kund Lambertssons depå i Järfälla. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat felsökning och rengöring av byggmaskiner. Du kommer även att arbeta med truckkörning samt med butiksförsäljning av industri- och byggprodukter.

Krav för tjänsten:
  • Truckkort A plus B
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är:
  • Gymnasieutbildning inriktning mekanik, fordon, bygg eller motsvarande.
  • Erfarenhet av servicerelaterat arbete.
Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du som person är social, stresstålig och självgående. I och med att tjänsten innefattar en del butiksförsäljning ser vi att också du är servicemedveten och tycker om att bemöta kunder.

Låter denna tjänst intressant?
Tjänsten kommer att tillsättas omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.