Servicetekniker med utgångspunkt hemifrån sökes till Stockholmsområdet!

Framtiden · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Är du en flexibel person som gillar service och kundrelationer? Gillar du att arbeta efter uttrycket "frihet under ansvar"? Är du tekniskt lagd samt har ett intresse för mekatronik, elektronik eller hydraulik? Då är denna tjänst något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du utföra service och installationer av utrustning på bensinstationer som t.ex. installation av kassa, styrsystem och pumpar m.m. Arbetet kan vara fysiskt krävande men erbjuder stor variation i vardagen. Du lär dig snabbt och är en problemlösare som har intresse för mekatronik, el eller hydraulik. Du kommer i tjänsten få tillgång till egen bil och utgår dagligen hemifrån, ditt arbetsområde är Stockholm. Till en början kommer du handledas av en mer senior kollega för att sedan bli mer självgående i din arbetsroll.

Din profil

Som person klarar du av att ta ansvar och bemöter alltid din omgivning med ett leende och har en god känsla för bra service. Du är tekniskt intresserad och trivs med att arbeta fysiskt.

Skallkrav:
  • Boende i centrala Stockholm eller norr om stan
  • Körkort
  • Relevant erfarenhet av tekniska områden som: mekatronik, el eller hydraulik
Meriterande krav:
  • Erfaranhet av att arbetat som servicetekniker
  • Passande utbildning
Villkor

Start: omgående
Placering: Södra Stockholm
Urval sker löpande, oberoende annonsdatum
Jobbfakta
Kontakt

Ring Clara Forsberg, 0707722459

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vår kund ingår i en stor koncern och är en ledanade leverantör av utrustning och service till bensinstationer. Säkerhet, kvalite och miljöväntlighet är något som styr företaget framåt och förra året beräknades det att företaget gjorde sammanlagt 35 000 serviceuppdrag i Sverige.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.