Servicetekniker inom fastighetsautomation

Om jobbet

Har du en el-utbildning och har arbetat med el- och eller larminstallationer och är sugen på att ta nästa steg? Vår kund söker nu dig med en el-bakgrund som skulle vilja arbeta som servicetekniker inom fastighetsautomation!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos vår kund kommer du att åka runt till företagets olika kunder för att serva det som behövs inom fastighetsautomation. Fastigheter du kommer att besöka är bland annat kontor, sjukhus, skolor och stormarknader. Det är ett varierande arbete där ingen dag blir den andra lik där du kommer att jobba med driftsättning, felsökning och programmering samt bemöta företagets kunder.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har en el-utbildning och har arbetat med elinstallationer tidigare för att ha den förståelsen som krävs som servicetekniker hos vår kund. Vidare måste du ha körkort för att kunna ta dig runt i arbetet samt kunna tala och skriva på svenska och engelska.

Det är ett plus om du som söker har erfarenhet av driftsättning sedan tidigare och/eller fastighetsautomation. Vidare är det också meriterande om du har arbetat som serviceelektriker innan samt har programmeringskunskaper.

Krav:
  • El-utbildning
  • Arbetat med elinstallationer
  • Körkort B
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av driftsättning
  • Fastighetsautomation
  • Arbetat som serviceelektriker
  • Programmeringskunskap
  • Egen bil
Som person är det viktigt att du gillar att skapa goda relationer, har ett högt tempo och ett inre driv. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att samarbeta.

Villkor

Arbetstider: 7-16
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Företaget är en installations- och servicepartner som driver sin verksamhet i Sverige, Finland och Norge. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation på bland annat arenor, industrier, kontor och bostäder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.