Servicetekniker/innesäljare hos INOMEC!

INOMEC AB · Försäljning · 28 nov

Om jobbet

Är du en tekniskt lagd person och har ett intresse för ett jobb som innebär praktisk problemlösning i kombination med kundkontakt? Då ska du söka denna tjänst som servicetekniker/innesäljare hos INOMEC!

Hur ser din arbetsdag ut?
Din roll som servicetekniker/innesäljare kommer vara varierande då det både kommer innehålla service av våra maskiner, men även inne sälj och kundkontakt.

Som servicetekniker kommer du att serva och reparera trasiga maskiner inne på verkstaden. I tjänsten ingår det även att hjälpa kunder i utlämningen samt att leverera och reparera maskiner på fältet. Arbetet är förlagt på dagtid mellan 7.00 - 16.00 på vardagar.

Ca 50% av tjänsten kommer bestå av inne sälj, dvs att ta emot kunder som kommer till butiken/lagret och i viss mån att kontakta kunder och stämma av om det finns intresse för ett möte från någon av våra utesäljare.

Vem trivs här?
Vi tror att du har ett tekniskt intresse och gärna har jobbat med liknade arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av just maskinreparationer eller mekanik och ett tekniskt kunnande. Har du även erfarenhet av kundkontakt är detta ett stort plus.. Har du dessutom tidigare jobbat med el eller har el-behörighet är det meriterande.

Som person är du positiv, teknisk lagd, serviceminded och flexibel. Du trivs bra med att jobba självständigt såväl som i grupp. Din tekniska fallenhet i kombination med din goda/positiva attityd gör att du kommer bli en stor tillgång för företaget.

Vad erbjuder vi?

INOMEC AB är Nordens största uthyrare av lyfutrustningar och ligger i Västberga industriområde. Vi ingår i en koncern som heter Tisenhultgruppen. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats i en mycket bra lokal med välutrustad verkstad. Företaget expanderar fort och vi behöver stärka upp vår bemanning.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Kontakt: Marcus Sundkvist, VD, 0720503898. marcus@inomec.se

Märk ansökan med "Tekniker/innesälj"
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Marcus Sundkvist, 0720503898

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget