Servicetekniker

Om jobbet

Randstad söker nu dig som vill arbeta som servicetekniker hos vår kund. Detta är ett spännande konsultuppdrag med goda chanser att bli anställd av kund efter 6 månaders konsultuppdrag. Vår kund är belägen i Huddinge och behöver nu utöka sin personalstyrka med flera servicetekniker.

Dina arbetsuppgifter

Kunden söker nu flera servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser, och dess kringutrustning. I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter.

För tjänsterna krävs giltigt B-körkort.

Eftersom arbetet kan ske på höjd krävs att ni kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för mast/stolparbete.

Truckkort och certifikat för heta arbeten är starkt meriterande.

Det vi erbjuder i dessa tjänster är ett flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av kundens serviceuppdrag.

Placeringsorten är Stockholm men även andra arbetsområden kan förekomma.

Din bakgrund

Ni har troligen erfarenhet från att ha arbetat några år i industrin. Ni har förmodligen teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande och grundläggande kunskaper i el-teknik, mekanik, felsökning och underhåll.

Kunskaper i PLC-programmering är meriterande.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är ni noggrann, flexibel och tycker om att ge service. Viktigt att kunna ta egna initiativ och förmågan att kunna planera sitt arbete själv.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.