Servicetekniker

Om jobbet

Servicetekniker Stockholm

Botek Systems är ett av Europas ledande företag inom fordonsmonterade system för automatisk tömningsregistrering.

Systemen inkluderar datorer med egen mjukvara, RFID- och vägningsteknik. Våra största kunder finns inom renhållnings- branschen.

Som servicetekniker kommer du att arbeta med installation, underhåll och reparationer av våra system. Arbetet innebär en del resor till våra kunder, främst i
Sverige men även resor inom övriga Europa förekommer.

Du bör ha ett stort tekniskt intresse och vara lite av en mångsysslare då arbetet kräver kunskaper inom mekanik, elektronik och automation.

För att trivas i rollen som servicetekniker krävs det goda tekniska kunskaper och att du stimuleras av att lösa tekniska problem.

Som person är du händig, ansvarstagande och stresstålig. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar vilket också ställer stora krav på egen initiativförmåga. B-kort är ett krav och C-kort är en fördel.

Placeringsort: Stockholm/Kallhäll

E-post: per.nordenskiold@botek.se
Tel: 0708-92 60 66

Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer kommer att påbörjas omgående, dock fram till den 30/11. Referera till Servicetekniker.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Tillverkning
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Per Nordenskiöld, 0708926066

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

BOTEK SYSTEMS AB

Botek utvecklar, tillverkar och levererar lösningar för att mäta, övervaka och optimera insamlingstjänster inom återvinnings- och avfallsindustrin.

Botek fordonsmonterade systemen inkluderar digitala körlistor, RFID identifiering av kärl och utrustning för automatisk vägning av avfallet. Information om varje tömning registreras tillsammans med eventuella avvikelser och GPS-position vilka rapporteras i realtid till kontoret.

Botek RFID-system är utvecklade för att öka effektiviteten genom att bl.a. minska antalet missade kärl, undvika tömningar hos icke betalande kunder och verifiera utförda tjänster.

Botek vågsystem spårar överfulla kärl och containrar och ger giltig viktdata för vidarefakturering. Detta ger i sin tur ett incitament att noggrannare sortera återvinningsmaterial och minska kostnaden för avfall.

Botek hjälper avfallsentreprenörer att uppnå en kvalitetssäkrad insamlingsprocess som leder till en effektiv verksamhet och en rättvis avfallstaxa.


Hitta hit

Järfälla Visa på karta

Visa var