Om jobbet

Vi söker en driven och social person som vill visa framfötterna på ett litet bolag som arbetar med fordonsrelaterade säkerhetssystem inom passagekontroll. Kunderna finns i Sverige från Ystad till Haparanda på byggvaruanläggningar, campingar och industrier. Om detta passar in på dig? Sök då redan idag! Kontoret finns i Enskededalen, Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds ett variationsrikt och utvecklande jobb ute hos våra kunder. Under en inledande period kommer du att få inblick i verksamheten och följa med dina kollegor för att förstå och lära dig, så att du sedan kan utföra detta arbete ute hos våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår installation, driftsättning, service och underhåll. Du kommer även arbeta med dokumentation och förberedande arbete på vår verkstad. Målet är att du sedan ska kunna utföra och ta eget ansvar för arbetet ute på fältet.

Din profil

Vi ser gärna att du har en utbildning som montör, servicetekniker.
Det är viktigt att du är en positiv, glad och strukturerad person med stort teknikintresse som ser långsiktigt på en anställning och som vill bidra och utvecklas. Du får gärna vara i början av din karriär!

Krav:

Relevant utbildning
Självständig
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i elektronik och elteknik
God datorvana

Önskvärt:


Kunskaper inom programmering
Kunskap inom elektromekanik
Erfarenhet av installation och teknisk service

Villkor:

Start: Omgående
Omfattning: heltid och övertid kan förekomma.
Ort: Enskededalen, Stockholm

För denna anställning måste du vara svensk medborgare. Vid en anställning kommer en typ av säkerhetsprövning genomföras varför du inte får förekomma i belastningsregister eller liknande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Per-Olof Bergström, 08-659 85 60

Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Smart Access Systems arbetar med
avancerade säkerhetssystem och passagekontroll och då främst med fordonsrelaterade lösningar. Företaget är unikt med egen utvecklade lösningar och därigenom framstående inom sin bransch.

Du erbjuds en karriär i ett litet sammansvetsat gäng i ett företag med mycket goda framtidsutsikter. Dessutom erbjuds du bil, dator, mobil med mera.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var