Servicetekniker

Om jobbet

Vi söker två drivna servicetekniker som skall ingå i vårt serviceteam och arbeta med installationer och reparationer i vår verkstad och ute hos kund. Resor och övernattningar kan förekomma.

Vem är du?
Du har en utbildning inom VVS som till exempel rörmontör, el/automation eller motsvarande. Du har ett stort intresse för styr/regler och mekanik. Tidigare erfarenhet av VS, pumpar, mekanisk industri, maskinunderhåll eller liknande är meriterande. Du har datavana, goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och lägst B-körkort. För att det skall vara enkelt att ta sig till våra kunder och vårt kontor ser vi det som lämpligt att du bor Stockholm södra eller dess närhet.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt med ordning och reda. Vidare är du en duktig problemlösare och händig. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trevlig och framåt arbetsplats med goda arbetsvillkor i ett väletablerat, seriöst och välskött företag. Vi är ett glatt och bra team med god sammanhållning. Vi ser till att ge våra anställda kontinuerlig vidareutbildning för att vara uppdaterade och följa med utvecklingen. Du kommer att får en gedigen introduktion/utbildning när du börjar.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Pumpsnabben med Rekryteringskonsult Kajsa Littorin på FMR Rekrytering. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 031-361 48 12. Du söker genom att trycka på knappen "Ansök nu" på den här sidan. Urval sker löpande, därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Rörmokare
Reparatörer
Kontakt

Mejla eller ring Kajsa Littorin, +46706899051

Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Pumpsnabben AB grundades 1979 och arbetar med försäljning, installation, reparation, service och uthyrning av pumpar.Våra kunder är byggföretag, industriföretag, fastighetsägare, kommuner och privatpersoner. Med lång erfarenhet av pumpbranschen och med kompetenta medarbetare utför vi installation, reparation och service på alla typer av pumpar och anläggningar. Vi är ca 9 anställda med butik, kontor och verkstad i Farsta söder om Stockholm. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare i Sverige. Läs mer på www.pumpsnabben.se och www.swepump.se.

Pumpsnabben ingår sedan årsskiftet i Lakers Holding AB. Lakers är ett nordiskt pumpserviceföretag som verkar inom VA, VVS och industrisegmentet. För mer information se www.lakers.no.