Servicesäljare till KONE- ledande leverantör av hissar, rulltrappor, atomatiska dörrar och portar!

Om jobbet

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? Har du ett utpräglat affärssinne och vill jobba med långsiktig försäljning? Sök då tjänsten som serviceavtalssäljare till KONE!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en servicesäljare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. KONEs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicesäljare kommer du självständigt identifiera nya kunder och vidareutveckla befintliga kundrelationer på en växande marknad. Du kommer att bearbeta en marknad med stor potential och få tillgång till kontinuerlig coaching av din närmsta chef. KONE är en arbetsplats med engagerade, prestigelösa och teamfokuserade medarbetare. KONEs kunder är bland annat bygg-, fastighetsbolag, bostadsrätts- och hyresföreningar med flera.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till affärsavslut
 • Bearbeta både både nya och befintliga kunder i Stockholm och övriga delar av MellanSverige
Vi söker dig som
 • Har minst 2-3 års erfarenhet av försäljning
 • Du talar och skriver svenska obehindrat då det är KONEs koncernspråk
 • Du har mycket goda kunskaper i MS Officepaketet
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du....
 • Har du en högskoleexamen inom ekonomi eller liknande är det meriterande
 • Har erfarenhet av CRMsystemet Salesforce
Som person är du driven, positiv och kommunikativ med ett strukturerat arbetssätt. Du är självständig samtidigt som du är en engagerad medarbetare som värdesätter ett teamfokuserat arbetssätt. Vidare ser vi att du delar KONEs grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång.
 • Start: september
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.