Serviceminded och driven bokningsagent sökes till Servicecenter

Om jobbet

Är du en serviceminded person som tycker om att arbeta administrativt och ha stora kontaktytor både internt och externt? Är du redo att ta nästa steg i karriären och vill arbeta på ett kontor med engagerade och drivna medarbetare? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en bokningsagent till deras Servicecenter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som bokningsagent kommer du att tillhöra ett team på 4 personer som samtliga arbetar i bolagets servicecenter. Servicecenter är ett samlingsnamn för medlemsservice, konferenssamordning och centralbokning. Du kommer att tillhöra centralbokningen.

Som bokningsagent i centralbokningen kommer du till exempel att:
 • Ta hand om förfrågningar från kunder via mail och telefon
 • Administrera bokningar via olika bokningskanaler
 • Sälja logi
Vid behov kan du också komma att stötta upp medlemsservice och konferenssamordning som arbetar med frågor rörande medlemmar och offertförfrågningar från företag.

Tjänsten passar dig som har jobbat administrativt eller i en serviceroll tidigare och är redo att ta nästa steg i karriären.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt har erfarenhet av tjänster inriktade mot service, exempelvis receptionist
 • Är van att arbeta i ett bokningssystem
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Vill arbeta på ett kontor som drivs av att utvecklas och ge den högsta graden av service mot sina kunder och medlemmar
Det är meriterande om du har arbetat i bokningssystemet Opera och i olika telefonväxelsystem.

Vi söker dig som har en glad och positiv attityd. Detta är också något du visar mot de arbetsuppgifter du tilldelas, mot interna medarbetare samt i all extern kontakt du har. Du har breda kontaktytor vilket kräver att du är kommunikativ och brinner för att ge den högsta graden av service. Du har lätt för att samarbeta och är prestigelös då du har en tät kontakt med dina kollegor ute i landet och även hjälper till på andra avdelningar vid behov. Då det ofta är högt tryck på avdelningen är du stresstålig, arbetar strukturerat och effektivt samt är flexibel.

Övrig information
 • Start: Senast den 16 nov, eventuellt tidigare, vi kan inte ta hänsyn till någon längre uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 08:00-16:30 / 8:45-17:15 / 9:30-18:00
Din anställning kommer att omfattas av ett rullande schema på tre olika pass måndag-fredag
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.