Rekrytering Onsite-support till UCS IT Solutions

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia söker nu en öppen och kommunikativ IT-support till vår kund UCS IT Solutions i Stockholm. UCS IT Solutions är ett IT-företag med ett 20-tal anställda. Deras huvudkontor ligger i Linköping, men de har även ett kontor i Stockholmsområdet. UCS IT Solutions driftar och säkerställer flertalet företags IT-miljöer. Verksamheten omfattar både försäljning av IT-utrustning samt löpande support, förvaltning och vidareutveckling. Moderbolaget UCS har bedrivit verksamhet i branschen under nu 16 års tid. I takt med att bolaget växer behöver de nu utöka sitt team i Stockholm med en IT-konsult. Vill du bli en del av ett framåtlutat team på ett snabbväxande IT-bolag? Då är det här tjänsten för dig!

Detta är en rekrytering till UCS IT Solutions i samarbete med Lernia bemanning.

Arbetsuppgifter

I takt med att UCS IT Solutions växer i Stockholm söker vi nu en duktig IT-support som kan stärka teamet. I dina arbetsuppgifter ingår support, underhåll, övervakning och vidareutveckling av deras kunders IT-miljöer. Du ingår i ett team på totalt 10 personer, som sitter uppdelade mellan Stockholm och Linköping. Du rapporterar till affärsområdeschefen i Linköping. Som IT-support är du med och förvaltar deras kunders IT-miljöer men även interna system. Detta inkluderar IT-support, installation, uppgradering och övervakning av IT-system. Arbetet kommer att ske både på plats hos de olika kunderna men även på distans från kontoret i Tullinge, Stockholm.

Det finns på sikt mycket goda möjligheter att utvecklas inom rollen då man kan nischa sig och specialisera sig inom eget valt område. UCS IT Solutions erbjuder flera olika vidareutbildningar inom tex server, klientsupport, Office 365 m.m. Detta är en varierande och dynamisk tjänst där ingen dag är den andra lik! Låter detta som något för dig? Då ska du söka redan idag!

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom bred IT-support som generalist. Du har goda kunskaper inom klientsupport på server och virtuella miljöer samt backup och nätverk. Du har vana av att arbeta med Windows 7/8/10 och Windows server 2008/2012. Ett krav för tjänsten är Körkort B och flytande svenska i tal och skrift. SOm IT-konsult har du daglig kontakt med kunder och därför söker vi dig som är öppen, pedagogisk och kommunikativ i ditt arbete. Du tycker om att ha mycket variation och kontakt och är hjälpsam och servicemedveten. Du är också en teamspelare som gärna är innovativ och tillsammans med dina kollegor försöker lösa kundens specifika behov.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Tullinge, Stockholm

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenkommelse

Information

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - sök därför redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.