Servicemedarbetare till Bavaria Solna - 75 %

Om jobbet

Om tjänsten

Bavarias ambition har alltid varit att ligga i framkant inom branschen genom att skapa unika kundupplevelser. Målet är att vara märkbart bättre och överraskande annorlunda. Ett led i detta är att nu ta in en person som aktivt ska arbeta med att följa upp kundens upplevelse och nöjdhet för att kvalitetssäkra Bavarias arbete.

Det är här du kommer du in!

Arbetsuppgifter

Rollen hos Bavaria är tvådelad och innebär att du dels arbetar med att följa upp kunder per telefon kring deras upplevelse av Bavarias service. Den andra delen av rollen innefattar arbete som servicevärd där du ger ett gott bemötande till kunder på plats i Bavarias lokaler.
  • Följa upp Bavarias kunder per telefon i kvalitetssäkringssyfte
  • Assistera servicerådgivarna i kundrelaterade ärenden
  • Leverera eller ta emot kunders bilar vid entrén
Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som brinner för service, är ihärdig och inte ger dig förrän kunden är nöjd. Vi ser även att du har skinn på näsan och är orädd.

Att du har erfarenhet av att arbeta med service är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg. Intresse för bilar är självklart meriterande och har du inte det idag så är vi övertygande att vi kommer att väcka detta intresse hos dig. B-körkort är en förutsättning för att du ska vara kunna arbeta i rollen.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Arbetstiderna kommer att variera mellan klockan 07-18. Du kommer att vara placerad på Bavarias kontor i Solna. Läs mer på: bavariastockholm.se/

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Hanna Benjaminson, 08-663 99 00 eller hanna.benjaminson@kfx.se
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Kontorsfixarna är ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi bidrar med en unik branscherfarenhet och över 500 medarbetare runt om i landet.