Servicemedarbetare lokalvård, Nya Karolinska Solna

Om jobbet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss?

Du har nu en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på. Med ständiga förbättringar och ett skickligt team levererar vi service i stjärnklass så att vården kan fokusera på patienten.

Vi söker nu fler stjärnor till vår lokalvårdsleverans på sjukhuset!

Om rollen
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och gruppledare, att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter är bl.a. städning av vårdlokaler med olika hygienkrav, städning av kontor och övriga personalytor, hantering av städvagnar och -material i städcentralen, golvvård samt storstädning.

Höga krav och stora möjligheter!
Vår vision för sjukhuset är att leverera meningsfull service som överträffar förväntningar, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Coors ledstjärnor är här viktiga värderingar som guidar oss i vårt dagliga arbete.

För att vi ska uppnå vår vision samt uppfylla avtalskraven, ställer vi höga krav på våra medarbetare. För dig som lokalvårdare innebär det bland annat att din svenska behöver vara god i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med vårdpersonal, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Vi tillämpar provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt SRY-yrkesbevis. Coor tillhandahåller utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare.

Våra krav är höga, men vi erbjuder också en riktigt bra arbetsplats!

Nya Karolinska Solna blir ett av världens mest moderna sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat hållbara materialval, lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

Vårt erbjudande till dig
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Då sjukhuset håller öppet dygnet runt, året runt, schemalägger vi arbetspass enligt följande alternativ: vardag inklusive helg, kväll inklusive helg, natt inklusive helg, alternativt skiftarbete.

Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom lokalvård alternativt stor vilja att lära dig detta yrke. I ditt dagliga arbete kommer du att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Vi söker dig som har en positiv grundattityd och tycker om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Passar det här in på dig? Vänta inte med att höra av dig! Urval och intervjuer genomförs löpande och anställningsstart sker enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Varmt välkommen med din ansökan! Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j6008

Behöver du kompletterande information är du välkommen att skicka ett e-mail till: rekrytering.karolinska@coor.com

På vår rektyreringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Värdeadderande och intelligent service

Coor kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Utifrån våra kunders ständigt växlande förutsättningar och behov ser vi det som vår uppgift och utmaning att anpassa och utveckla vår leverans så att den alltid stödjer våra kunders kärnverksamhet optimalt. Detta ger våra kunder värdeadderande och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar. Det kallar vi intelligent service - service med IQ.