Servicemedarbetare

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en ordningssam och ansvarstagande person som brinner för service? Vi på KFX HR-partner söker nu en servicemedarbetare som vill vidareutvecklas och inte är rädd för att anta nya utmaningar. Det här är en perfekt chans för dig som är hungrig efter att lära dig nya saker dagligen! Du kommer mestadels att arbeta hos en av våra kunder men vissa perioder även hos andra företag i Stockholmsområdet. Tjänsten är tillsvidare på heltid och ska tillsättas omgående.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta som koordinator hos en av våra kunder. I din roll tar du emot felanmälningar från kunder och arbetar med planering av serviceteknikernas arbete. Du koordinerar ut teknikerna och är spindeln i nätet. Som person trivs du i en central och administrativ funktion med högt tempo. De dagar du inte arbetar som koordinator arbetar du i reception, växel eller på internservice. Du kommer bland annat ta emot besökare, koppla samtal, flytta möbler och utföra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet inom service och koordinering samt lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och ärendehanteringssystem. I arbetet är du självgående, stresstålig och orädd. Du drar dig inte för att ta tag i besvärliga situationer, utan ser möjligheter och löser problem som uppstår. Vidare tycker du om att arbeta med olika typer av människor och har hög social kompetens. Det är viktigt för rollen att du är drivande och effektiv men samtidigt noggrann. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, och det är meriterande med ett tekniskt intresse eller erfarenhet från liknande arbete.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så sök tjänsten redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

KFX HR-partner är ett bolag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vi är ett bemanningsföretag som lägger stor vikt vid det personliga med dig och vi vill att du ska känna att du är en uppskattad person, både som anställd och som kollega. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerliga enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal eftersom att vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats.