Servicekoordinator till ledande företag inom brandsäkerhet

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en servicekoordinator/administratör till Tyresö. Vår kund är ett familjeföretag i grunden och startades 1919. Idag är de 150 anställda och är nordens största leverantör inom brandskydd och räddningsmaterial.

Som servicekoordinator och administratör kommer du att koordinera serviceuppdrag i servicesystemet - från tecknat avtal till skickad faktura samt supporta och faktuera säljorder. Du kommer bland annat hantera inköp av underleverantörer, fakturering samt intern och extern support.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med teknisk bakgrund. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter och är strukturerad i din natur. Vidare ser vi gärna att du är en doer och får saker gjorda och har god kännedom om administrativa datorsystem. Du talar och skriver engelska obehindrat. Du är en flexibel och serviceminded person som trivs att arbeta med människor och kan snabbt ta kontakt med andra.
Det är meriterande om du har arbetat i Dynamics AX och/eller har erfarenhet från verksamhet med tekniska inhalationer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos kundföretaget. Ambitionen är att du efter sex månader kommer att bli anställd av våran kund.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 08.00-17.00 måndag-fredag
Lön: Individuell marknadsmässig lönesättning

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-12075303

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.