Serviceinriktat deltidsjobb för finsktalande

Om jobbet

Här är det perfekta deltidsjobbet för dig som vill ha värdefull erfarenhet inom service! De enda kraven är att du kan tala flytande finska och att du är engagerad samt serviceinriktad som person. Uppdraget startar med en gedigen introduktion, du kommer sedan ingå i ett team med mycket energi och glädje. Sök tjänsten idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bythjuls räkning en finsktalande servicekoordinator. Bythjul Norden sitter i fräscha lokaler i Alviks Strand och teamet beskrivs som ett ungt, drivet, glatt samt engagerat gäng där man är mån om att ha roligt tillsammans. Du kommer att arbeta deltid och schemaläggas cirka 2 pass i veckan eller mer om möjligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Byt Hjuls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som finsktalande servicekoordinator kommer du att hjälpa finsktalande kunder med ärenden relaterat till Bythjuls produkter. Kunderna ringer eller mailar in med beställningar, frågor om gjorda beställningar eller har produktrelaterade frågor.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på frågor från finsktalande kunder via telefon och mail. Frågorna handlar ofta om leveranser, vilka däck som är bäst och vilka fäljar som passar till bilen.
 • Registerna beställningar enligt kundernas önskemål.
 • Ge rekommendationer till kunder.
 • Arbeta med administration kring returer.
För att kunna leverera bästa möjliga service och kunskap i arbetet kommer anställningen inledas med en omfattande introduktion. Utbildningen sker genom kollegor men även av leverantörer och tillverkare som berättar om deras produkter. Du kommer även att få sitta med i kundtjänsten och lyssna på samtal innan du börjar ta dina egna.

Tjänsten passar dig som

Har finska som modersmål eller har bott i finland och har lärt dig språket flytande. Vi tror att du är ute efter att lära dig samt utvecklas och att du vill få erfarenhet inför framtida utmaningar på eller utanför Bythjul. Du gillar kundkontakten samt bidrar med positiv energi i gruppen.

Vi söker dig som
 • Är student på universitet/högskola eller kan tänka sig arbeta 50%.
 • Har mycket goda kunskaper i finska samt svenska, både i tal och skrift.
 • Tidigare har arbetat i någon form av serviceyrke.
 • Har intresset och viljan av att lära dig mer om ett nytt område.
Det är meriterande om du har ett intresse för eller kunskap om däck sedan innan.

Som person är du serviceinriktad, självgående och lättlärd. Vi ser vidare att du är engagerad och ser vikten av att sätta dig in i varje kunds specifika ärande. Du ska även vara social och glad för att passa in i teamet.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Byt Hjul Norden är den största nordiska däck och fälgaktören på Internet.
Bythjul.com har funnits på nätet sedan 2002 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. De har en omsättning på cirka 275 miljoner kronor och växer fort.