Serviceinriktade supportmedarbetare med viss datorvana

Om jobbet

Ta ditt första steg i karriären som medarbetare i vår kunds IT-servicedeskteam! Vi söker nu medarbetare till flera olika projekt där du har möjlighet att få vara en del av öppningen av en av Sveriges största enheter inom offentlig sektor. Är du serviceinriktad med datorvana eller ett visst intresse för IT? Då är detta uppdraget för dig!

Information om uppdraget

Under November kommer inflyttning äga rum till en av Sveriges största enheter inom offentlig sektor. Moderna lösningar inom IT kommer vara i centrum och vi behöver därför fler medarbetare till deras IT-servicedesk för att få allt att fungera.

Projektet kommer att starta med en utbildning med start den 7:e november. Arbetet kommer att äga rum under en månads tid såväl dagtid som kväll och natt måndag - söndag. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är i början av din karriär och som vill ha en stark merit och erfarenhet från offentlig sektor.

Vi söker:

* Servicedeskmedarbetare där du jobbar med första linjens IT-support. Här är det främst arbetsuppgifter som rör enklare felsökningar och hantering av behörighet samt lösenord.

Ingen direkt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs då du kommer få ca två veckors utbildning. Det viktiga är att du är mycket serviceinriktad, stresstålig och kan bemöta medarbetare på ett professionellt och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå hur saker och ting fungerar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak arbeta med lösenordshantering i AD samt felsökning av behörigheter. Dessutom kommer diverse andra arbetsuppgifter kopplade till IT-support förekomma liksom registrering och uppfölning av inkommande ärenden. Dina huvudsakliga arbetsverktyg är dator samt telefon. Du arbetar självständigt och ansvarar själv för att lösa inkommande ärenden med hjälp utav en kunskapsbas och den gedigna introduktion och utbildning som ges vid uppdragsstart.

Under denna period kommer du att arbeta i en rullande skiftgång som är uppdelat på tre delar:
 • Skift 1 - 08:00 - 16:00
 • Skift 2 - 16:00 - 24:00
 • Skift 3 - 00:00 - 08:00
OB-ersättning medföljer enligt kollektivatalet. För rätt person som visar på driv och engagemang kommer det även att kunna erbjudas förlängning i deras ordinarie servicedesk.

Vi söker dig som
 • Har telefonvana samt erfarenhet från att arbeta i kundtjänst/reception eller liknande
 • Starkt kommunikativ när det gäller tal och skrift i svenska då det är detta språket som du ger support inom.
 • Har goda datorkunskaper sedan tidigare
Som person är du extremt serviceinriktad. Du har förmågan att kunna bemöta olika sorters människor och har lätt för att skapa förtroende och trygghet. Då du kommer arbeta under en intensiv period och då krävs det att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och inte har några problem med att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 7 november - 30 november
 • Placering: Stockholm
 • Urval: Sker löpande
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Glöm inte att skriva vilket projekt du vill jobba inom i din ansökan samt om du vill jobba heltid eller deltid. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Support
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.