Serviceinriktade medarbetare sökes till telefonisupport!

Om jobbet

Vi söker nu serviceinriktade telfonisupportmedarbetare till ett stort projekt du har möjlighet att få vara en del av öppningen av en av Sveriges största enheter inom offentlig sektor.
Är du serviceinriktad med intresse för teknik och IT? Då är det ett uppdrag för dig!

Information om uppdraget

Under perioden November- December kommer inflyttning äga rum till en av Sveriges största enheter inom offentlig sektor. Moderna lösningar inom teknik och IT kommer vara i centrum och vi behöver därför fler medarbetare som vill vara med i den gedigna supporten som kommer att krävas för att få allt att fungera.

Projektet kommer att starta med en utbildning med start den 16:e november och kommer pågå fram tills årsskiftet. Arbetet kommer att äga rum under såväl dagtid som kvällstid, måndag- söndag.

Vi söker därför medarbetare till telefonisupport där du tar emot inkommande samtal från användare för att guida dem genom de nya systemen
Detta är ett perfekt uppdrag för dig som är i början av din karriär och som vill ha en stark merit och erfarenhet från offentlig sektor.

Ingen direkt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs då du kommer få ca två veckors utbildning. Det viktiga är att du är mycket serviceinriktad, stresstålig och kan bemöta medarbetare på ett professionellt och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå hur saker och ting fungerar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Arbetsuppgifter

Som telefonisupportmedarbetare kommer du ta emot samtal från användare internt och guida dem genom de nya systemen. Du kommer tillsammans med medarbetarna gå en utbildning under de första dagarna för att sätta dig in i systemen. Det kommer finnas manualer på plats så att du lätt kan guida och supporta användare på ett enkelt och smidigt sätt . Det kommer även finnas dispatcher på plats under arbetstid som kommer stötta dig i ditt arbete och svara på frågor som kommer upp.

Du kommer tillexempel att:
 • Ta emot samtal från interna användare
 • Guida dessa på ett förstaklassigt sätt genom de nya systemen
Tjänsten passar dig som är seriviceminded och stresstålig och vill vara med av öppningen av Sveriges största enheter inom offentlig sektor.

Vi söker dig som
 • Har ett tekniskt intresse
 • Är starkt kommunikativ vad gäller svenska språket i både tal och skrift
 • Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter såsom IT-support eller kundservice
 • Har utbildning inom IT-området
Som person är du extremt serviceinriktad. Du har förmågan att kunna bemöta olika sorters människor och har lätt för att skapa förtroende och trygghet. Då du kommer arbeta under en intensiv period krävs det att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och inte har några problem med att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: 16/11
 • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider från 06.30-22 Måndag- söndag.
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.