Serviceinriktade juniora supporttekniker till telecomputing

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Har du antingen praktisk erfarenhet inom IT eller relevant utbildningsbakgrund på minst gymnasienivå? Är du på jakt efter ett utvecklande arbete, brinner för att ge god service samt dela med dig av dina kunskaper? Efter tidigare gott samarbete söker vi nu flera nya supporttekniker till Telecomputing. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling internt på företaget.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TeleComputings räkning flera medarbetare till first line support. Då företagets kunder har utökat sin efterfrågan på support behöver TeleComputing nu flera nya medarbetare till first line supporten i Kista. I denna roll erbjuds du en givande introduktion tillsammans med en handledare som du får möjlighet att lära av i ca 2-3 veckor, som senare kommer att stötta dig när du påbörjar ditt självständiga arbete. Vidare kommer du att introduceras till ditt team som består av ungefär 10 medarberate som strävar efter god sammanhållning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TeleComputings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TeleComputing. TeleComputings intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. För rätt person erbjuder Telecomputing goda utvecklingsmöjligheter internt.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att arbeta med first line support i en serviceinriktad supportorganisation där användarens problem står i fokus. Du ska ha god förståelse för kundens behov och förväntningar samt vara mål- och serviceinriktad. Du kommer bland annat att hjälpa användare med sedvanliga datorproblem via telefon samt fjärrstyrning. Du kommer även att ansvara för att användarens frågor eller problem hamnar hos rätt grupp men också uppföljning och återkoppling till användaren. Vidare kommer du att registrera inkommande samtal i företagets ärendehanteringssystem.

Du kommer till exempel att:
  • Hjälpa användare med datorproblem via telefon samt fjärrstyrning
  • Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
  • Ansvara för att kundens problematik blir löst och hamnar hos rätt grupp
Arbetstiderna varierar mellan 7-24 alla dagar i veckan, så du kommer arbeta i skift enligt rullande schema.

Vi söker dig som

Har någon form av IT-utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet inom IT. Du har mycket god vana i Windows samt i Office och är flytande i såväl svenska som engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi ser med fördel att du har arbetat i en liknande supportroll sedan tidigare men det viktigaste är din inställning, engagemang och att du brinner för att lösa kundernas problem.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Minst gymnasiekompetens inom IT och/eller tidigare arbetslivserfarenhet inom IT
  • Har ett intresse för service
  • Goda kunskaper i Windows samt i Office
Som person är du social, serviceinriktad och har en god förståelse för affärer. Du visar på ett stort engagemang och agerar proffsigt och positivt i kontakt med företagets kunder. Om du vill satsa och göra karriär finns det goda chanser att visa framfötterna och utvecklas inom företaget!
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kista, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

TeleComputing är marknadsledande inom bland annat IT-drift och outsourcing. Idag finns bolaget i flera länder och har idag cirka 800 anställda. Som anställd på företaget är du med och bidrar till företagets öppna och sociala arbetsklimat. Är du beredd att ge det lilla extra finns det mycket goda chanser att utvecklas inom företaget!