Serviceinriktade handläggare sökes till Stockholm Vatten!

Om jobbet

Gillar du att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Har du en stark vilja att lära dig nya uppgifter och en hög arbetsmoral? Är du dessutom effektiv i det du gör och gillar att ge god service? Då ska du söka tjänsten som handläggare till Stockholm Vatten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vattens räkning flertalet Handläggare till deras kundtjänst. De är belägna i nyrenoverade lokaler i Ulvsunda, Bromma med goda kommunikationsmöjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och deras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du arbeta med att svara på frågor och handlägga ärenden från kund som bland annat kan röra abonnemang, fakturafrågor, felanmälan, taxefrågor och återvinning. Du kommer även att ansvara för fakturering och kravhantering samt löpande uppdatering av kundregister och mätvärden.

Du kommer att arbeta i ett team om ca 20 personer där ni tillsammans kommer bibehålla den höga servicenivån och det stora förtroendet hos deras kunder samtidigt som ni utökar ansvarsområdet.

Tjänsten passar dig som gillar att ge god service och arbeta i team. Du har en stark nyfikenhet av att lära dig olika arbetsuppgifter och har en prestigelös inställning till ditt arbete. Stockholm Vatten lägger stor vikt på din personliga inställning och det är därför mycket viktigt att du i din ansökan visar på varför just du ska ha denna tjänst.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
  • Har minst gymnasieexamen
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
  • Har erfarenhet av servicearbete sedan tidigare
Det är meriterande om du:

* Har ett intresse för VA

Som person är du öppen, initiativrik och serviceminded. Du har en hög arbetsmoral och hjälpsam inställning till dina medarbetare.
I denna tjänst kommer du att komma i kontakt med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras under processen.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, mån-fre med variation mellan 07:30-19:00
  • Lön: Tjänsten är junior och lönen sätts därefter
  • Placering: Ulvsunda, Bromma
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Stockholm Vatten är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.