Serviceinriktad Supporttekniker till Telecomputing

Academic Work · Data & IT · 28 jan

Om jobbet

Har du antingen praktisk erfarenhet som IT-tekniker eller relevant utbildningsbakgrund? Är du på jakt efter ett utvecklande arbete, brinner för att ge god service samt dela med dig av dina kunskaper? För TeleComputings räkning söker vi nu flera nya supporttekniker. Detta är en otroligt bra chans för dig med driv, ambition och stort engagemang för ditt arbete.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TeleComputings räkning medarbetare till first line support. Då företagets kunder har utökat sin efterfrågan på support behöver TeleComputing nu flera nya medarbetare till first line supporten i Kista.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TeleComputings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Telecomputing.

Arbetsuppgifter
  • Hjälpa användare med datorproblem via telefon samt fjärrstyrning
  • Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem
  • Ansvara för att kundens problematik blir löst och hamnar hos rätt grupp
Då supporten har öppet kl 8-22 alla dagar kommer du att jobba i skift, vilket också innebär helgarbete ungefär var 5:e vecka.

Vi söker dig som

Har någon form av IT-utbildning och/eller tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support. Du har mycket god vana i Windows samt i Office och är flytande i såväl svenska som engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi ser med fördel att du har arbetat i en liknande supportroll sedan tidigare men det viktigaste är din inställning, engagemang och att du brinner för att lösa kundernas problem.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Minst gymnasiekompetens inom IT och/eller tidigare arbetslivserfarenhet av IT-support
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ett serviceyrke
  • Goda kunskaper i Windows samt i Office
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare och har arbetat med fjärrstyrning, supporterat printers och har erfarenhet av Citrix.

Som person är du social, serviceinriktad och har en god förståelse för affärer. Du visar på ett stort engagemang och agerar proffsigt och positivt i kontakt med företagets kunder. Om du vill satsa och göra karriär finns det goda chanser att visa framfötterna och utvecklas inom företaget!

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 8-22 så du kommer arbeta i skift. Även ett helgpass ungefär var femte vecka kommer ingå i ditt schema.

Placering: Kista

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Telecomputing är marknadsledande inom bland annat IT-drift och outsourcing. Idag finns bolaget i flera länder och har idag cirka 800 anställda. Som anställd på företaget är du med och bidrar till företagets öppna och sociala arbetsklimat. Är du beredd att ge det lilla extra finns det mycket goda chanser att utvecklas inom företaget!