Serviceinriktad redovisningsekonom till storbolag i Solna!

Om jobbet

Är du en engagerad och kommunikativ redovisningsekonom med utpräglad servicekänsla. Har du dessutom erfarenhet av SAP? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att bli en viktig resurs inom vår kunds service- och supportfunktion. Denna avdelning har till uppgift att hjälpa sina kunder och leverantörer med ekonomiska frågor och göromål på ett kundorienterat och effektivt sätt. Här kommer du att arbeta med verktyg som ärendehanteringssystem, telefon, mail samt supportformulär.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är bl a följande:
 • Stöd för interna kunder och medarbetare samt externa leverantörer
 • Hantera dagliga operativa frågor från kunder i linje med tjänstekatalogen
 • Ha hög lösningsgrad på inkommande ärenden inom ekonomi och redovisning
 • Fördelning av inkommande ärenden inom ekonomi och redovisning till tilldelade ekonomiprocesser via ärendehanteringssystem
Kvalifikationer
 • Ekonomiutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Mycket goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra
 • Erfarenhet av inköpsprocessen i en större organisation
 • God systemkunskap; SAP R/3 och Cognos är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskap i danska, tyska och/eller finska är meriterande
Egenskaper
 • utpräglad servicekänsla
 • god samarbetsförmåga
 • lösningsorienterad
 • diplomatisk
Vad erbjuder vi?

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår till och med sista augusti 2017. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl.

Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de innovativa mindre företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.