Serviceinriktad receptionist sökes omgående till ledande advokatbyrå!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du tillmötesgående, serviceminded och lyhörd? Har du tidigare arbetat inom reception eller växel och är van att ge god service? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid. Vår kund är en av Nordens mest framgångsrika advokatbyråer och är ledande inom affärsjuridik. De har klienter bestående av både nationella och internationella företag och besitter en bred kompetens inom ett flertal rätts- och verksamhetsområden. Som receptionist arbetar du i en bred roll och har ansvar för det praktiska arbetet i receptionen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Beställa bud
  • Boka rum för möten
  • Göra bokningar för lunch på restaurang
  • Ta emot och välkomna besökare
  • Beställa och ta emot kvällsmat
  • Ansvar för växeln
Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker omgående och uppdraget pågår under tre månader med möjlighet till förlängning. Arbetets omfattning är heltid, arbetstiderna är förlagda 11.30 - 20.00 på måndagar och onsdagar, 8.00 - 16.30 på tisdagar och torsdagar samt 9.30 - 18.00 på fredagar. Vår kund har sitt kontor i fina lokaler belägna i centrala Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom reception eller växel och är van att ge god service. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i Outlook och det anses meriterande om du tidigare har arbetat i Netwise. För rollen krävs det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och behärskar du andra språk ses det som ett stort plus. Som person söker vi dig som är tillmötesgående, serviceminded och tar egna initiativ. Vidare är du lyhörd, arbetar proaktivt och trivs med att arbeta i ett team. Låter det här som ett intressant jobb för dig? Sök tjänsten omgående då tillsättning sker snarast. Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV och personligt brev under annonsen på vår hemsida, www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!