Serviceinriktad person sökes till matutkörning

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Tycker du om att köra bil och har känsla för service? Då har vi arbetet för dig. Vi söker nu behovsanställda chaufförer som ska köra ut matkassar till privatpersoner.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker innehar B-körkort, samt är student på minst 50 procent, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. Då tjänsten är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på arbetet och har minst ett år kvar av dina studier.

Arbetet utförs på måndagar och söndagar 16-22. Viktigt att du i regel kan jobba dessa dagar varje vecka.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i veddesta. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!