Serviceinriktad person sökes för arbete i showroom

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du studerande och vill kombinera dina studier med fasta arbetstider? Har du kanske ett deltidsjobb eller bara önskemål om att jobba några dagar i veckan?

Är du en flexibel, serviceinriktad person som tycker om kundbemötande och trivs med att jobba självständigt? I så fall kan det vara dig vi söker!

Vi söker nämligen, för kunds räkning, en person som vill jobba några dagar i veckan i ett showroom i Bromma. I showroomet får du möjlighet att möta och bistå kunder som kommer in för att titta på produkter. Det är ingen försäljning utan du kommer bistå kunderna genom att bidra med inspiration, kreativa tankar och produktsökningar i katalog.

Arbetstiderna är:
varannan vecka
Måndagar: 10:00-14:30

varannan vecka
Måndagar: 10:00-14:30
Fredagar: 10:00-18:00
Lördagar: 10:00-15:00

Tidigare arbete inom handel, restaurang och service är meriterande!

Lön enligt kollektivavtal.

Personliga egenskaper

Tycker du att det är roligt att ge god service och bemöta människor så är denna tjänst perfekt för dig! Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och initiativrik!
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.