Serviceinriktad och ansvarstagande kontorsadministratör till xeeda

Om jobbet

Brinner du för struktur samt har förmågan att sprida energi till dina kollegor? Gillar du dessutom ordning och reda, tror på ständiga förbättringar och vill alltid göra det lilla extra? Då är du personen vi letar efter. Ansök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Xeedas räkning en Kontorsadministratör till deras kontor på Kungsgatan. Xeeda är ett konsultföretag som erbjuder managementkonsulttjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Tjänsten som kontorsadministratör innebär en central och koordinerande roll där du ansvarar för Xeedas reception och administrativa arbete. Tjänsten passar dig som är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter. Vidare passar Xeeda dig som värdesätter möjligheten att påverka och ha inflytande på din arbetsplats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xeedas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till till AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer till en början att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Xeeda. Ambitionen är att bli anställd av Xeeda förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Kontorsadministratör ansvarar du för att hålla Xeedas kontor i toppskick samt ge dina medarbetare och företagets kunder och besökare bästa tänkbara service. Du kommer även att ansvara för flera administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att kontoret ser välkomnande och representativt ut samt koordinerar och köper in allt som krävs för att det ska fungera.
 • Boka och administrera möten ordna med kaffe och lunch vid möten, ta anteckningar på, hålla ordning på och följa upp aktivitetslistor och bistå ledningen med administrativa arbetsuppgifter
 • Driva egna interna administrativa projekt
 • Medverka vid planering, bokning och genomförande av konferenser, kundaktiviteter, frukostmöten mm
 • Administrativa uppgifter som tidrapportering, avtalshantering, arkivering, upprättande av konsultprofiler (CV).
Vi söker dig som
 • Har minst 10 års arbetslivserfarenhet
 • Har god datavana och goda kunskaper i att använda Microsoft Office och andra moderna programvaror och samverkansytor.
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, detta då du dagligen kommer att möta svensktalande kunder och administrera dokument på svenska
 • Utmärkt skriftlig kommunikativ förmåga
 • Har erfarenhet av en liknande roll (exempelvis projektadministratör eller kontorsassistent)
 • Är drivande och självgående
Som person är social och utåtriktad och tycker om att sprida energi till dina medarbetare. Du är självgående, noggrann, ordningsam och gillar att ha ordning och reda omkring dig och är en strukturerad administratör. Du är inte rädd att ta egna initiativ för att förbättra arbetsrutiner och driva dina ärenden samt brinner för att alltid göra det lilla extra på din arbetsplats och för dina kollegor. Inom Xeeda har vi höga krav på kvalitet och vi söker dig som delar denna värdering.

Övrig information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, kontorstider
Placering: Kungsgatan, Stockholm (norra Kungstornet)

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Xeeda är ett oberoende konsultföretag som erbjuder managementkonsulttjänster inom ledning, styrning och utveckling av kunders verksamhet. Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat.