Serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till studentuppdrag

Om jobbet

Här är den perfekta tjänsten för dig som älskar service och vill ha ett stabilt extrajobb med regelbundna tider. Start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Skruvats räkning två studerande kundtjänstmedarbetare med ett flexibelt schema. Företaget är en fullskalig webbshop för bildelar med inriktning mot konsument och verkstad. I syfte att stärka upp sin kundtjänst söker de nu två nya medarbetare. Du kommer att arbeta måndagar och tisdagar 09:00-18:00 så uppdraget kräver ett flexibelt schema. Du kommer ingå i ett glatt kundtjänstteam på cirka 40 personer som sitter vid Alviks strand.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skruvats önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work sts03@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skruvat.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du ingå i ett drivet kundtjänstteam. Det är ett självständigt och utvecklande arbete med korta beslutsvägar där du erbjuds möjlighet att växa med företaget och utvecklas inom kundkontakt. För att lyckas i tjänsten har du förmågan att få saker att hända och trivs med att ha många ärenden igång samtidigt. Du kommer att arbeta via chatt, mail samt telefon.

Du kommer till exempel att:
  • Svara på kundfrågor via chatt, telefon och mejl gällande bilreservdelar
  • Hjälpa kunder att administrera returer
Vi söker dig som

Vi söker dig som är studerande med ett flexibelt schema. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke men inställningen är det viktigaste. Har du någon erfarenhet från bilbranschen är det mycket meriterande.

Som person är du flexibel och servicemedveten. Detta eftersom ditt arbete innebär daglig kundkontakt med fokus på högkvalitativ service. Då kommunikationen sker på svenska så ska du kunna komminucera obehindrat i både tal och skift. Vidare ska du vara noggrann och strukturerad för att lyckas i rollen.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Skruvat.se är en fullskalig webbshop för bildelar med inriktning mot konsument och verkstad. De hanterar tusentals orders och nöjda kunder varje vecka och sedan starten har företaget vuxit till att bli en stor e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Du har nu möjlighet att bli en del av deras kundtjänstteam. De konsulter som arbetar där idag trivs bra med både arbetsuppgifterna och kollegorna!