Serviceinriktad IT-Support till framgångsrikt företag

Lernia · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Är du i början av din karriär och har ett brinnande intresse för IT och support? Vill du utvecklas på ett växande bolag? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Nu söker vi på Lernia en serviceinriktad 1 st line support till en av våra kunder. Företaget jobbar med IT-lösningar för flera olika bolag och har vuxit snabbt de senaste åren. Som 1 st line support hos vår kund arbetar du med olika uppdrag, både extern support via telefon/mail och onsite med interna medarbetare. Uppdraget har omgående uppstart och sträcker sig i 6 månader framåt med möjlighet till förlängning för rätt person. Du utgår från kundens fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support arbetar du med support avseende såväl interna arbetsplatser på företaget som externa kunder. Rollen i sig är light i sin karaktär och du kommer att arbeta främst med Windows 8, Windows 10 och PC support. Rollen innebär ingen serversupport och inte heller AD eller Exchange. Du arbetar i en grupp med 6 andra supporttekniker på företagets helpdesk. Det här är en perfekt tjänst för dig som är i början på din karriär och vill få mer praktiska erfarenheter!

Din bakgrund

Vi söker dig som är i början av din karriär och har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete. Alternativt är du nyutexaminerad och har haft en praktikperiod med liknande karaktär. Du är inte rädd för att använda telefonen som verktyg och ge bästa möjliga hjälp till dina kunder. I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet! Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter kunden i centrum. Du är en problemlösare som är engagerad och ansvarsfull i ditt arbete och som gärna vill utvecklas. Utöver detta trivs du också i en social och serviceinriktad roll där du får hjälpa andra. Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Stockholm

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - sök därför tjänsten redan idag!

Hos oss på Lernia får du möjlighet att prova på uppdrag hos våra kunder i flera olika branscher. Att vara konsult hos oss fungerar mycket på samma sätt som hos en traditionell arbetsgivare då vi har kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård. Hos oss har du som konsult nära kontakt med din konsultchef, vars främsta syfte är att få dig att utvecklas i din yrkesroll och trivas på din arbetsplats.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.