Serviceinriktad ekonomiassistent till IT- koncernen C.A.G!

Academic Work · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

Söker du en variation i arbetet där du ena dagen kan sitta med löpande bokföring för att nästa dag planera en konferens? Har du ca 1 års erfarenhet av en ekonomirelaterad roll och vill ta dig an nästa utmaning? Vi söker just nu en serviceinriktad ekonomiassistent till C.A.G! Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för C.A.G:s räkning en serviceinriktad ekonomiassistent. C.A.G är en IT- koncern som levererar IT -tjänster inom projekt, utveckling, drift och underhåll. I denna roll kommer arbetet att vara riktat mot deras dotterbolag Arete, Mälardalen och Core som gör allt ifrån att leverera intranät och skräddasydda system till att erbjuda projektledning och specialister inom digital transformation.

Som ekonomiassistent kommer du att vara placerad på C.A.G:s trevliga huvudkontor på Kungsbroplan. Uppdraget är primärt under en 6 månaders period men då C.A.G växer finns det chans till förlängning och överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I samband med din start kommer du att få en upplärning av den nuvarande ekonomiassistenten för att sedan kunna ta dig an uppgifterna på bästa sätt. Du rapporterar och jobbar tillsammans med ekonomichefen för aktuella bolag. Vi ser att du är en person som trivs med att jobba i en mindre grupp och att ha eget ansvar då rollen kräver en hel del självständigt arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och C.A.G:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos C.A.G kommer du att ha en väldigt varierad roll men där fokus ligger på de ekonomirelaterade uppgifterna. Du kommer exempelvis att hantera löpande bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra, fakturering samt hantering av tidrapporter och utlägg.

Utöver de ekonomirelaterade uppgifterna kommer du även att hantera andra kontorsuppgifter som att:
  • Administrera offerter och avtal.
  • Ansvara för att hålla ordning på kontoret, ta emot post, svara i telefon och ta emot besökare.
  • Koordinera olika event, konferenser och förbereda inför möten där exempelvis mat ska beställas.
  • Förbereda inför att nya medarbetare börjar, exempelvis inköp, visitkort, nycklar mm.
Tjänsten passar dig som har ca 1-3 års erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter samt en känsla för koordinering och god service.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har studerat ekonomi, antingen i form av en YH-utbildning eller om du läst ekonomi på gymnasiet och därefter arbetat i en ekonomiroll. För att på bästa sätt komma in i rollen tror vi att du har mellan 1-3 års arbetslivserfarenhet av liknande ekonomiuppgifter.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och snabblärd. Du är noggrann och har förmågan att strukturera upp ditt arbete för att alltid hålla deadlines utan att tumma på kvalité. För att lyckas i rollen kan du på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt och anpassa dig utifrån situation och person.

Övrig information
  • Start: 30 januari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsbroplan, Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

C.A.G är en IT- koncern som levererar IT tjänster inom projekt, utveckling, drift och underhåll. Läs gärna mer om dem som arbetsgivare på deras hemsida.