Serviceinriktad automationstekniker till ledande nordisk aktör

Om jobbet

Är du nyexaminerad automationsingenjör eller har du jobbat inom automation, el, larm eller bygg och på så sätt skaffat dig kunskap? Vill du ta nästa steg och jobba hos en ledande aktör i branschen? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som automationstekniker hos vår kund kommer du att utforma, installera och underhålla tekniska system för värme, el, sanitet och ventilation. Felsökning och ansvar för att konfigurera/programmera hårdvara är en vanlig uppgift vid reparation av anläggningar som inte fungerar. Du jobbar nära projektledare där du till exempel bistår med din teknikkompetens inom programmering och driftsättning.
För rätt person finns goda möjligheter till att klättra inom bolaget.

Din profil

För att passa i denna roll har du:
  • En teknisk utbildning inom el, automation
  • Erfarenhet av tekniskt arbete, t. ex inom automation, bygg, el
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetat inom automation
  • Erfarenhet av DUC- eller PLC-programmering
  • Egen bil
Som person är du driven, tekniskt intresserad och har lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang och förstår vikten av att ge god service. Vill du kunna avancera i din roll så är detta rätt tjänst för dig!

Villkor

Arbetstider: 7-16
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Företaget är en installations- och servicepartner som driver sin verksamhet i Sverige, Finland och Norge. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation på bland annat arenor, industrier, kontor och bostäder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.