Serviceingenjör till SR

Om jobbet

Adecco IT & Engineering söker nu omgående en Serviceingenjör till Sveriges Radio i Stockholm. Uppdraget är initialt på ett halvår och kan komma att förlängas.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Serviceingenjör ingår du i en grupp inom avdelningen Teknik IT/ Driftcentralen (DC). Arbetet som serviceingenjör innebär ett arbete i laget för att tillsammans lösa uppgifter vi har men också en stor förmåga att arbeta självständigt med problemlösning.

Vem trivs här?
Du som sökande bör ha en gedigen kunskap inom analog såväl som modern digital ljudteknik. Bland arbetsuppgifterna hör att avhjälpa de olika akuta driftstörningar som kan uppkomma i vår produktionsmiljö men även i att vara behjälplig vid design, uppbyggnad, installation och drift av dessa. Kännedom om ljudbehandling i moderna matrissystem är en merit.
Du kan också se och bidra till att skapa bra arbetsflöden för produktionspersonal och se system i stort och sätta system i sammanhang. God förmåga att analysera och felsöka tekniska system.
God förmåga att kommunicera och förklara tekniska lösningar och system för icke-tekniker. Du som serviceingenjör är ett viktigt kugghjul i Sveriges Radios möjlighet att sända radioprogram.
Då vi är ett modernt mediaföretag så sker mycket hantering av vårt ljud i datorer och i nätverk, varför goda kunskaper inom nätverk, IT och datakommunikation är meriterande. Arbetet bedrivs med hjälp av ITIL-processtöd. Teamet Service Sthlm präglas främst av engagemang, servicekänsla, prestigelöshet och en förmåga att kunna hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt. Vi förutsätter att du behärskar engelska både i tal och skrift.
Du har en eftergymnasial utbildning inom området teknik.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet för uppdraget på SR.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Urval av kandidater kommer att ske löpande. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jovanka Praizovic på tel: 08-587 512 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Jovanka Praizovic, 08-58751219

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.