Serviceelektriker till Huddinge

Om jobbet

Om företaget

PLW utför alla typer av elinstallationer, data och fiber samt larm- och teleinstallationer inom såväl industri och kontor som villa och egna hem. Vi arbetar med nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad. Vi strävar efter att ge våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna. Vi är verksamma i hela Östergötland, med kontor i Linköping och Norrköping, och i Stockholm.
Med hjälp av lång erfarenhet inom branschen har vi utvecklat våra tjänster och blivit mycket uppskattade av våra kunder.

VMP Bemanning söker nu erfaren Serviceelektriker för direktrekrytering till PLW och dess filial i Huddinge. Tjänsten avser heltid dagtid och tillsvidare för rätt person. I tjänsten ingår friskvårdserbjudande, servicebil med möjlighet till förmånsbil på sikt.

Dina arbetsuppgifter

Små och större installations och servicearbeten i/hos butiker, fastighetsbolag, kommuner, företag och privatpersoner. I arbetet ingår även garantiarbeten på större entreprenader efter slutbesiktning. Arbete företrädesvis i södra delen av Stockholm. Filialen är under uppbyggnad och du kommer jobba direkt under en serviceledare. Planen är att arbetsgruppen succesivt ska utökas.

Din profil

Den vi söker är erfaren och kan jobba självständigt, har hög social kompetens och har ett säljande sätt gentemot kunderna samt sköter sitt arbete med god ordning och reda.

Krav: För att
vara aktuell för tjänsten krävs minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ECY certifikat. Övriga krav är körkort B, goda kunskaper i svenska och engelska, certifikat för att arbeta på mobila arbetsplattformar samt goda kunskaper i modern teknik då daglig administration sker via smartphone, Ipad och liknande.

Meriterande: Erfarenhet
från KNX, styr- och automationsteknik samt larminstallation. Fallutbildning är önskvärd.

Kunden kräver ett utdrag ur belastningsregistret. För slutkandidater kommer en personprofilanalys att genomföras.

Tillsättning kommer att ske så fort vi hittat rätt person så tveka inte med att skicka in din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Maria Mikai, 070-36 20 440

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag.
Företagskedjan verkar idag på ca 56 orter i Sverige, Finland, Estland och
Rumänien. Under förra året omsatte VMP 900 Mkr, bemannade 60 000 uppdrag, betalade lön till cirka 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag som även är medlemmar i
Sveriges Byggindustrier och Elektriska Installatörsorganisationen. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt
"Startsträcka 0. Ansvar 100".


Hitta hit

Visa var