Serviceelektriker sökes för kunds räkning

Om jobbet

Jobbeskrivning

För en direktrekrytering till Kund söker vi nu en serviceelektriker.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningen kommer att vara direkt hos kunden.

Som serviceelektriker hos vår kund har du eget kundansvar för byggföretag med 30+ anställda gällande servicearbeten och mindre objekt.
Du tar ut material, har kundkontakt, ser till att arbetet blir utfört samt står för uppföljning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att räkna på jobb, eller att du varit delaktig i det. Elbehörighet är ett krav. B-körkort är ett krav.
Som person är du självgående och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Låter det här som ett jobb för dig? Ansök med cv och personligt brev direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Tjänsten är en direkt anställning hos Kund, men alla frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Uniflex.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 40 orter i hela Sverige och har över 4000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.