Servicedesktekniker / Supporttekniker till Evry i Stockholm

Evry · Data & IT · 17 mars

Om jobbet

Vill du jobba med omväxlande IT-ärenden i ett litet team nära användarna på plats hos slutkund? Till Evry i Stockholm söker vi nu flera supportteknike

Evry söker nu ytterligare supporttekniker till deras härliga servicedesk. Det här är jobbet för dig som har tidigare erfarenhet som 1st line servicedesktekniker och nu vill få jobba med mer varierande problem och få en del tekniska utmaningar, framförallt i servicedesk men även onsite.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Evry är ett stort IT-bolag med mycket utvecklingsmöjligheter. Företaget jobbar både inom support och drift och har många intressanta kunder. Evry är en arbetsplats för dig som tycker om att arbeta med likasinnade personer som, likt dig själv, brinner för ny teknik.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som servicedesktekniker / supporttekniker blir dina arbetsuppgifter:
  • Ge support via främst telefon och mail
  • Incidenthantering
  • Hantera ärenden kopplat till såväl klient som server
Rollen innebär i korthet

Du kommer att supportera en mycket omtyckt kund till Evry. Rollen erbjuder tekniska utmaningar och varierande IT-ärenden. Du blir en del av en öppen och hjärtlig företagskultur. Det finns en möjlighet att jobba delvis onsite på sikt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med IT-support samt har telefonvana. Du har kunskaper inom:
  • PC, Windows, Office
  • Felsökning, både på distans och på plats
  • Active Directory, nätverk, brandväggar och antivirus
Det är meriterande om du har kunskap i ITIL, Certifiering i Windowsprogramvaror eller andra IT-certifieringar. Du är en serviceorienterad person som har lätt för problemlösning och trivs som allra bäst när du får hjälpa andra människor med olika IT-relaterade ärenden.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Matilda Grillhammar, 0702444717

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 mars

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.