Service desk medarbetare till internationellt livsmedelsföretag

Academic Work · Data & IT · 16 jan

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att hjälpa kollegor, vänner och främlingar med tekniska frågor? Till vår kunds härliga team i service desk söker vi en person som kommer att arbeta med IT-administration. Ta chansen att få in foten i en stor koncern i livsmedelsbranschen och samtidigt få värdefull erfarenhet inom IT!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kundens räkning en Service Desk administratör till deras kontor på Kungsholmen. Du kommer att arbeta med IT-administration av användarkonton, enklare datorinstallationer samt support av applikationer och system mot verksamheten i de nordiska länderna. Du erbjuds en trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med mycket skickliga kollegor och vara en del av en stark teamkänsla. Som Service Desk administratör kommer du att vara en del av IT-avdelningen och ha en nära relation till användarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundföretagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Administratör kommer du att supportera företagets användare i IT-relaterade frågor via telefon och mail som hanteras med ett ärendehanteringssystem. Vidare kommer du att felsöka i system, hårdvara och nätverk tillsammans med övriga team på IT-avdelningen och även externa leverantörer.

Du kommer till exempel att:
  • Vara involverad i olika IT-relaterade projekt och utrullningar vid behov
  • Hantera beställningar och installationer av mjukvara och hårdvara samt mobiltelefoner och hantera användarrättigheter
  • Hantera leveranser av kommunikationslösningar (telefoni och data)
Tjänsten innebär en stor del personlig service gentemot användarna. Du kommer att introduceras av dina kollegor och kan vara självgående efter några veckor.

Vi söker dig som

För denna tjänst är inte det viktigaste tidigare erfarenheter eller utbildning, utan din personlighet och hur du passar in i gruppen. Vi tror att du i grund och botten är en social och utåtriktad person som har ett problemlösande samt logiskt tankesätt. Du har hög arbetsmoral, kan hantera stress, är noggrann och trivs med samarbete i grupp. Eftersom arbetet innebär mycke personlig kontakt, är det krav på goda kunskaper både i svenska och engelska. Personligt intresse för datorer, flitighet och en vilja att lära dig mer kommer du komma långt på, nu är det upp till dig att visa att det är dig vi söker.

Förutom detta är det meriterande med kunskap i systemen Office 365, powershell och SAP samt en förståelse för restaurangbranschen och ekonomi. Har du tidigare erfarenhet från liknanden arbeten är det självklart ett stort plus.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vår kund är en koncern inom livsmedelsbranschen med drygt 15 000 anställda, ett familjeföretag som grundades i slutet på 1800-talet och som idag har verksamhet i åtta länder. De har många välkända varumärken under sig och behöver nu utöka sin IT-avdelning som supporterar personer i Sverige samt Norden.