Service- och installationselektriker till företag inom lyftsystem

Om jobbet

Vår kund söker nu en servicetekniker för arbete med installation och felsökning av lyftsystem. Är du praktiskt lagd, teknikintresserad och vill ha ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du till största delen arbeta med montering och felsökning av företagets produkter ute hos kunder. Inledningsvis kommer du få utbildning och vägledning av en mer erfaren kollega för att senare genomföra arbetet självständigt hos kunderna. På sikt kommer dina arbetsuppgifter även bestå av reparationer och moderniseringar/uppgraderingar av lyftsystemen. Du kommer ha tillgång till en servicebil och få ta mycket eget ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt och i rätt tid.

Din profil

För att trivas och nå framgång i rollen krävs det att du:
  • Har utbildning inom el/el-automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kan läsa och förstå elschema.
  • Har ett stort intresse för teknik och mekanik.
  • Kan tala och skriva engelska och svenska.
  • Innehar B-körkort.
Meriterande är det också om du:
  • Har tidigare erfarenhet av arbete som servicetekniker.
  • Har tidigare erfarenhet av arbete som montör i verkstads- eller industrimiljö.
För att lyckas och trivas tror vi att du som person är ansvarstagande, självgående och lockas av ett praktiskt arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Då arbetet kommer innefatta mycket kontakt med, och besök hos, företagets kunder är det viktigt att du som person är social och lösningsorienterad.

Villkor

Ort: Österåkers kommun.
Omfattning: Heltid, start omgående eller efter överenskommelse.
Arbetstider: 7-16 med möjlighet till viss flextid. Övertid kan förekomma.

Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund har lång erfarenhet och bred kompetens inom service och underhåll av lyftsystem. Kundföretaget har funnits på marknaden sedan 1987 och erbjuder sina kunder helhetsservice, från projektering till installation, driftsättning, förarutbildning och serviceavtal. Till sitt kontor norr om Stockholm söker de nu en driven servicetekniker.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.