Seniora .Net-utvecklare till R2M

Om jobbet

Ta chansen och börja arbeta för ett av Sveriges hetaste IT-konsultbolag inom avancerad systemutveckling och affärskritisk integration! Våra medarbetare kan förvänta sig att utvecklas i samarbete med kompetenta och högt motiverade kollegor. R2M är ett företag med en långsiktig utvecklingsfilosofi med korta beslutsvägar och en hög grad av transparens.

Till R2M söker Staffing seniora .Net-utvecklare för tillsvidareanställning. Idag arbetar drygt 65 personer på R2M:s kontor i centrala Stockholm. R2M befinner sig i ett expansivt skede med kontinuerlig tillväxt.

Om verksamheten:

Affärsområde System erbjuder specialistkonsultation inom Java-baserad teknik och Microsoft .NET med fokus på systemintegration. R2M har ett långt och nära samarbete med flera plattformsleverantörer, däribland Red Hat (Fuse), Oracle (Fusion Middleware) samt Microsoft. Bolaget arbetar helt leverantörsoberoende och anlitas därför ofta för att genomföra heltäckande utredningar kring val av middleware-teknik.

R2Ms kunder är oftast stora organisationer med transaktionsintensiva systemintegrationslösningar och som valt att arbeta med plattformar som bygger på Java och/eller Open source samt Microsoft.NET. R2M har erfarenhet av att arbeta med hela processen från förstudier till utveckling, införande och DevOps.

Vad erbjuder R2M?

R2M erbjuder dig ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett expansivt och framgångsrikt företag där du ges möjlighet att växa och ta stort eget ansvar. R2M är ett företag som sätter medarbetaren i fokus med goda karriärmöjligheter, ger möjlighet till inflytande, ansvar samt möjligheten att bistå Sveriges främsta företag.

Likaså erbjuder R2M en arbetsplats med hög trivsel, kontor/samlingsplats i centrala Stockholm. R2M erbjuder fast lön + bonus, försäkringspaket, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:
Minst 2 års högskole-/universitetsutbildning inom Data, IT, Systemvetenskap. Är du civilingenjör har du troligtvis gått Data eller Fysik.

5 års erfarenhet av .NET-utveckling. 1 års erfarenhet av IT-utvecklingsprojekt. Erfarenhet av strukturerat projektarbete i team. Vi satsar nu stort på att utvecklas mer inom Continuous Delivery, Continuous Integration och automatisering och vill gärna att du är en drivande kraft inom området.

Meriterande med yrkeserfarenhet inom bank och finans, e-hälsa och myndigheter. Ledarskapserfarenhet är meriterande. Vana att möta kollegor med en coachande informell approach.

För att lyckas och trivas på R2M bör du som person inneha följande egenskaper: problemanalytisk, god inlärningsförmåga, vara stresstålig, flexibel, lojal samt lyhörd.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med placering i Stockholm.

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Ingrid Sahlberg 0723-97 22 30 / ingrid.sahlberg@staffing.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget