Senior Marketing Consultant till Recoordinate

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta med några av Sveriges och Nordens ledande varumärken. Du kommer vara en del av ett bolag om förstår hur organisation, process, teknik och data spelar samman för att marknad ska kunna ta sina kundrelationer till nya nivåer. Att arbeta på Recoordinate innebär att arbeta i ett mindre tight team med mycket frihet under ansvar och högt i tak. Du kommer att få ta en drivande roll inom något av våra områden såsom byråtjänster, Customer Intelligence eller Marketing automation. Vi kommer att ge dig löpande utbildning och värnar om personlig utveckling och god sammanhållning.

Som Senior Marketing Consultant på Recoordinate hjälper du våra kunder att kartlägga sina kunders upplevelse, sjösätter juderingar och införa nya arbetssätt, marketing plattformar och innovativa kampanjer. Projekten kan variera och du arbetar med allt från strategi, process och teknik. Du arbetar i nära samarbete med såväl våra kunder som med vårt interna team och tillsammans skapar vi kundanpassade lösningar som ska ta dem till nya nivåer.

Krav på person

En projektledare och affärskonsult med erfarenhet från projekt inom marknad, marknadskommunikation, CRM eller kampanjhantering. Du har en IT bakgrund och erfarenhet av tekniska införandeprojekt men samtidigt en bra känsla och förståelse och vet vad som krävs för att införa teknik på marknadssidan. Kanske arbetar du hos en teknikleverantör som inför system på marknadsavdelningen eller på köparsidan där du är ansvarig för att utveckla teknikstödet på marknad och nya metoder för kundbearbetning, kampanjhantering och analys. Erfarenhet från införandeprojekt med verktyg såsom Adobe, Oracle, BrandSystems, IBM, Salesforce, Pitney Bowes och generella CRM system är meriterande.

Som person är du positiv, drivande, tekniskt orienterad och analytiskt lagd. Vi tror också att du har en konsultativ sida där du också kan hjälpa våra kunder inte bara med ett teknikprojekt utan också rådge dem inom organisation, process och data frågor. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal såväl skrift.

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ - bemanning och rekrytering av personal med egenskaper från idrotten. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Marketing automation, kundupplevelse, digital transformation, CRM, Adobe Campaign, Oracle, Lead management, leadshantering, marknadskonsult, kundkommunikation, kampanj, kampanjhantering, customer insight, brandsystems, brand systems, marketing architects, kundlivscykel, kunddialog
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Direkt marknadsföring
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Recoordinate är ett konsultbolag som bygger nya kundupplevelser, nya marknadsavdelningar och nya lösningar för marketing automation. Vi kallar oss marknadsarkitekter och hjälper marknadsavdelningar med organisation, process, teknik och datafrågor. Vi arbetar med några av Sveriges och Nordens ledande varumärken och skapar modeller och metoder för att marknadsförare ska kunna hantera de ökande kraven från sina kunder. Besök www.recoordinate.com för mer information.