Senior Linux-Tekniker till Datacenter i Stockholm

Datacenter · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Nu kan du som brinner för en modern IT-drift och har din tyngdpunkt inom Linux jobba som Technial Account Manager på Datacenter i Stockholm.

Tillsammans med tekniska specialister jobbar du med fokus på säkerhet, långsiktighet och innovation. På Datacenter kommer det finnas stor möjlighet för både karriärs- och kompetensutveckling inom ditt område Linux, där du nära dina kollegor kommer arbeta med den senaste tekniken inom Driftlösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en nyckelroll för Datacenters fortsatt goda tillväxt. Du som trivs i en varierande, stimulerande och utvecklande roll kommer hitta hem på ett företag som vågar utmana både sig själva och kunderna inom IT-drift.

Du tillhör Service Delivery-teamet om fem personer och bär tekniskt ansvar mot kund för lösningar inom allt från co-location till totalt driftansvar genom SaaS-tjänster (Software as a Service). Det här en bred tjänst inom Linux-området med som spänner över såväl helhetslösningar, webbapplikationer, webfrontends, nätverk som automatiseringar

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer bland annat:
  • Verka som tekniskt ansvarig mot kunderna
  • Vara involverad i implementationsprojekt, förvaltning och vidareutveckling
  • Delta vid driftmöten hos kunderna med höga förväntningar om säkerhet och driftsäkerhet
  • Utveckling och optimering av systemen samt kringliggande tjänster
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Service Delivery-teamet består av fem seniora tekniker med varierad teknisk bakgrund. Du kommer jobba nära kunderna tillsammans som TAM (Technical Account Manager) med säljare för att hitta rätt IT-lösningar för deras behov. Då många kunder har affärskritiska miljöer är det viktigt att du har förståelse för säkerhetsaspekter och tillgänglighet.

Jobbet innebär schemalagd beredskap och arbetstiden varierar. Det är en god trivsel i teamet som genomsyras av en stark teamkänsla och personlig utveckling genom internt kompetensutbyte. Kontoret ligger på Gjörwellsgatan vid DN-skrapan på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen ser vi att du har:
  • Specialistkompetens inom Linux
  • God kunskap om webbfrontends, webbapplikationsserver och MySQL
  • God kunskap av CentOS eller liknande verktyg
  • Erfarenhet av scripting i Bash eller Python
  • Ett omfattande intresse för ny teknik och IT-säkerhet
För att lyckas förväntas du har en förmåga av att med enkelhet sätta dig in i nya situationer och tekniska miljöer då kunderna har varierade tekniska plattformar och förutsättningar. Du är en målmedveten initiativtagande som är trygg i lösningsfokuserade dialoger både med kund och interna intressenter. Trivs du med att ta ett helhetsperspektiv och har förmåga att förstå komplexa problem kommer du lyckas bäst. Utbildning inom relevant område är meriterande, inget krav. Motiveras du av detta är du välkommen till ett högpresterande affärsorienterat team!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Support

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.