Senior backend utvecklare

Framtiden · Data & IT · 2 jan

Om jobbet

Brinner du för systemutveckling och programmering? Har du några års erfarenhet av systemutveckling och vill du vara en del av företagets resa framåt? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Företaget genomgår just nu en teknisk förändring och söker en SENIOR backend utvecklare som både vill vara med och skapa nya produkter från grunden samt vidareutveckla befintlig e-handelsplattform. Du kommer ingå i ett team av flera IT-utvecklare med olika kompetenser där uppgifterna planeras upp tillsammans. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att integrera nya plattformar för företaget. Det är viktigt att du har lätt att sätta dig in i projekt och kan jobba agilt.

Din profil

Krav:
  • Ett brinnande intresse och har några års erfarenhet av systemutveckling med PHP som första språk.
  • Grundläggande kunskaper i Pyton, C, C++, .Net eller Java
  • Vana i Linux-system
  • Grundläggande inom objektorienterad programmering
  • Svenska eller engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • SQL databaser
  • GIT versionshantering
  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av e-handel
  • Erfarenhet av agila metoder
Vi söker dig som är driven och har viljan att lära. Vi ser gärna att du har vissa ledaregenskaper där du kan ifrågasätta och komma med nya idéer. Som person är du positiv och är lösningsorienterad. Du har ett stort intresse för programmering och systemutveckling.

Villkor

Start: januari 2017
Placering. Stockholm, centralt
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Företaget är ett av Sveriges största E-handelsbolag och erbjuder ett brett sortiment från en mängd olika kända varumärken och sitter centralt i Stockholm. Företaget finns representerat i hela Norden och ägs sedan september av ett en dansk koncern. De samarbetar därför med kollegor i Danmark i olika projekt med hjälp av digitala verktyg och agila processer.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.