Senior administratör till int. fordonsföretag i Södertälje!

Om jobbet

Har du goda erfarenheter inom administration med intresse för siffror och statistik? Då är tjänsten som Business Analyst något för dig!

Om Tjänsten
Vår kund är ett globalt företag med försäljning av lastbilar, bussar och tjänster i 100 länder. I din roll som Business Analyst ansvarar du för att sammanställa och publicera rapporter och informationsmaterial inom order, leveranser, registreringar och produktion. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår det löpande insamling och bearbetning av statistik för produktslagen och koordineringsansvar för presentationer, produktionsplaneringsmöten och styrelsematerial. Du har fokus på att upprätta och förbättra relevanta rutiner för framtagning av rapporter och informationsmaterial.

Om Dig
Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasium utbildning eller motsvarande samt tidigare arbetslivserfarenhet från en administrativ roll. Det är meriterande om du har kunskaper i Oracle Discoverer och Tords. Det här är ett jobb för dig som är självgående, initiativrik, noggrann och god samarbetsförmåga. Är du stresstålig, kommunikativ och flexibel kommer du snabbt komma in i rollen som Business Analyst.

Viktigt för tjänsten är:
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • tekniskt intresse
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Anställningen
Tjänsten som Business Analyst är ett konsultuppdrag med tillsättning 1 november och uppdraget pågår fram till 31 mars 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.