Senior Account Manager - Almedahls AB

Om jobbet

Är du vår nya Senior Account manager och kollega?
Almedahls har sina rötter i den starka nordiska designtraditionen. Med ett proaktivt team nya ägare har bolaget sedan ett par år tillbaka genomfört en nysatsning. En ny resa som startade redan 1846. Vi levererar inredningslösningar och unika mönster för både hem och offentlig miljö, som t ex arkitekter och återförsäljare. Företaget erbjuder projektdrivna inredningslösningar och helhetskoncept inom bl a solskydd, mattor och tyger i kombination med flertalet andra produktkategorier. Kompromisslös kvalitet, unik design och hållbarhet genomsyrar allt företaget gör.

Almedahls drivs i grunden av kundrelationer och den tidlösa designen och kvalitet som företaget erbjuder, betyder att lösningen alltid kommer att bringa högre värde än kostnaden för sina kunder.

Marknaden för inredningslösningar inom offentlig miljö förändras och Almedahls har som mål att ta en ledande position i denna transformation. Med hjälp av din erfarenhet och ditt etablerade nätverk inom offentlig miljö kommer du att i nära samarbete med ledningen ha en central roll.

Tjänsten utgår ifrån Stockholm och du kommer vara baserad här med ett försäljningsansvar för både nya och befintliga kunder som i huvudsak består av arkitekter, återförsäljare och byggherrar. Med prospektering, kundmöten, deltagande i mässor och aktiv omvärldsbevakning arbetar du självständigt för att skapa nya affärsmöjligheter. I din roll ingår även att offerera och ansvara för utveckling av vissa nyckelkunder i övriga Sverige.

Vi erbjuder dig
 • En nyckelroll i en spännande fas i ett ambitiöst bolag med starka ägare
 • En möjlighet att arbeta med en stor portfölj av väletablerade produkter och kvalitativa lösningar
 • Stor frihet under ansvar i ditt arbete där du rapporterar direkt till högsta ledningen
 • Fina utvecklingsmöjligheter för rätt person och en central roll för bolagets fortsatta försäljningsutveckling
För att lyckas hos oss på Almedahls ser vi som viktigast att du är passionerad och brinner för att driva och utveckla affärer. Vi ser gärna att du, precis som vi, har en proaktiv approach genom att stötta och driva dina kunder till lönsamma möjligheter. Du har ett energiskt, kreativt och förtroendeingivande förhållningssätt. Du jobbar i nära dialog med dina kunder för att kunna kommunicera premiumprodukter, premiumkoncept och bästa lösningen. Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta både självständigt och i projektgrupper.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning, gärna på kandidat- eller masternivå
 • Har jobbat minst 4 år med idé-, koncept- och/eller lösningsförsäljning mot offentlig miljö
 • Har erfarenhet från en liknande position inom projektförsäljning till arkitekter, återförsäljare och tillverkare (till exempel belysning- eller möbelindustrin)
 • Besitter ett befintligt nätverk arkitekter och återförsäljare inom svensk offentlig industri
 • Har förmåga att kommunicera både estetik, teknik, kvalitet, funktion och ROI
 • Skriver och talar svenska och engelska flytande
 • Är uppdaterad inom CRM-system och program som Excel, PowerPoint och Word
Är du motiverad för ett spännande nästa steg i din karriär ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Om du har några frågor är du välkommen att sms:a henne på 076-000 18 89.

Almedahls AB är verksamma inom tre affärsområden: solskyddsprodukter, inre textildekoration av offentliga platser och heminredningsprodukter och tillbehör. Vi drivs av kommunikativa relationer med våra kunder. Under de senaste åren har varumärket också blivit känt för en miljömedvetenhet som är oöverträffad i en bransch ofta kopplad till användning av kemikalier och ohållbar vattenkonsumtion. Vi hoppas att du kommer känna dig inspirerad och vi ser fram emot att möta dig. Läs gärna mer på: http://www.almedahls.se/
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget