Senior .NET / C# utvecklare till Adlibris i Stockholm

Adlibris · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Vill du vara med på en spännande digital resa på ett av Nordens ledande e-handelsföretag?

Som .NET / C# utvecklare hos Adlibris kommer du att få arbete i självstyrande team, här värdesätts teamandan högt och du kommer tillsammans med teamet diskuterar fram den bästa lösningen. Här får du dela din vardag med andra kollegor som också brinner för .NET och C#

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du vidareutveckla komplexa system på en mycket välbesökt sajt. Du får:
 • Kul jobb på en av nordens ledande e-handelsföretag
 • Jobba på ett företag som värderar din kompetens och teamandan högt
 • Självstyrande team där du också kommer att få möjlighet att rotera om du är intresserad av att jobba mot andra delar inom Adlibris.
Dina framtida arbetsuppgifter
 • Både vidareutveckling och nyutveckling inom .NET / C# mot Adlibris kärnsystem - Lager och frakt
 • Jobba med hela kedjan från att en produkt kommer in till att den skickas till kund
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Här får du som senior .NET / C# utvecklare jobba med hela kedjan från att en produkt kommer in till att den skickas till kund. Du kommer att tillhöra utvecklingsavdelningen som jobbar med hela verksamheten; e-handel, logistik, inköp och affärssystem. Men där ditt fokus kommer att vara på utveckling kopplat till lager och frakt. Adlibris är en agil organisation och experimenterar gärna med metoder, tekniker och ramverk. Interna hackatons, inspirationsluncher och parprogrammering är exempel på hur de arbetar för att få deras kunskap att växa och spridas.

VEM ÄR DU?

Du har gedigen erfarenhet av objektorienterad och databasorienterad programmering och trivs i en organisation som ständigt utvecklas. Vi ser gärna att du även har relevant högskoleutbildning eller motsvarande bakgrund inom systemutveckling

Du har goda kunskaper inom:
 • C#
 • NET Framework
 • MS Visual Studio
 • SQL/MS SQL Server
Meriterande med erfarenhet av:
 • VB.NET och ASP.NET
 • GIT
 • Jenkins
 • enhetstestning
Som person trivs du i en föränderlig miljö, är nyfiken på att lära dig nya saker och gillar att ta ägandeskap för ditt eget arbete. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta och du värdesätter kollegorna i teamet och vill utvecklas tillsammans med dem.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.