Scania Student Intro

Om jobbet

Scania Student Intro ger dig chansen att fördjupa kunskaperna inom din utbildningsinriktning, bygga ditt professionella nätverk, få nya vänner och delta i givande aktiviteter. Programmet ger dig fyra helger på företaget med en mix av case, seminarier, teambuilding och kvällsaktiviteter med fokus på ditt utbildningsområde. Programmet inkluderar även sommarjobb och exjobb som anpassas efter din utbildningsinriktning, dessutom får du även en egen fadder under programmets gång. Programtiden löper från ditt fjärde läsår fram till examen. Målet med Scania Student Intro är att du ska lära känna Scania som företag, våra värderingar och vår företagskultur.

Inriktningar

Programmet består av två inriktningar: Mekanik och System/IT. Du väljer inriktning i ansökningsformuläret.

Scania Student Intro, System/IT - för dig som studerar till civilingenjör eller systemvetare med pågående master inom data, IT, teknisk fysik, system, elektro, mekatronik och industriell ekonomi med inriktning data eller mjukvaruteknik. Scania Student Intro System/IT ger dig inblick i hur utvecklingen av mjukvara bidrar till en mer hållbar framtid genom minimal inverkan på miljön från transporter.

Scania Student Intro Mekanik - för dig som studerar till civilingenjör inom till exempel maskin, farkost, teknisk fysik, design- och produktframtagning, energi och miljö eller industriell ekonomi. Scania Student Intro Mekanik ger dig inblick i hur utvecklingen bidrar till mer bränslesnåla och miljövänliga fordon som samtidigt blir säkrare, får bättre förarmiljö och bättre prestanda.

Din profil

Vi söker dig som studerar till civilingenjör eller systemvetare med pågående master. Du är nyfiken, engagerad och trivs att arbeta tillsammans med andra människor. Det är viktigt att du har intresse för vår bransch men framförallt att du gillar teknik och tillämpning av denna. I urvalsprocessen tittar vi på en kombination av dina personliga egenskaper, erfarenheter, intressen och formell utbildning. Du ska ha minst ett år kvar av dina studier vid ansökan.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Variationen av webbläsare, olika versioner av dessa och dina inställningar kan medföra problem vid ansökan. För att minimera risken, ta del av informationen på http://karriar.scania.com/lediga-jobb/tank-pa-nar-du-ansoker/
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.